CMG verzorgt TED Talk tijdens TEDxAmsterdamChange op 3 April

29 maart 2013

Dr. Martine Bouman, wetenschappelijk directeur van het Centrum Media & Gezondheid en Entertainment-Education expert, zal op 3 april a.s. een TED Talk te verzorgen tijdens TEDxAmsterdamChange.

Vanaf 17:00 uur zal er, in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, een live verbinding zijn met de TEDxChange conventie in Seattle. Het overall thema is ‘Positive Disruption’ in het kader van unieke en nieuwe samenwerkingen die bijdragen aan het halen van de Millennium Development Goals. Martine zal een TED Talk van ongeveer 10 minuten verzorgen over ‘Challenging and Rewarding Partnerships’.

TEDxChange is een TEDx event wat mede is georganiseerd door de Bill & Melinda Gates Foundation. TED richt zich op problemen rond wereldwijde gezondheid en ontwikkeling en de TEDxChange events worden via live webcasts over de hele wereld laten zien en laten ook locale sprekers zien.

Na de livestream in Amsterdam zal het publiek de mogelijkheid krijgen om van dichtbij een paar interessante internationale projecten te leren kennen, gevolgd door een paneldiscussie over wat werkt en niet werkt in verschillende samenwerkingsvormen.

Terug naar het nieuwsoverzicht