‘Creativiteit om de Hoek’ bijeenkomst

27 maart 2014
Op 26 maart 2014 organiseerde het Centrum Media & Gezondheid in samenwerking met Mieke de Haan (illustrator/beeldend kunstenaar) de bijeenkomst ‘Creativiteit om de Hoek’. Tijdens deze bijeenkomst hebben creatieve professionals uit de binnenstad van Gouda elkaar ontmoet en beter leren kennen.
 
Peter Meijer (theatermaker): “Wat een bijzonder aangename kennismaking was dat gisterenavond. Een compliment aan het CMG team voor dit geweldige initiatief!”
Jaap Mees (filmmaker): “Dank jullie wel voor een inspirerende en fijne avond gisteren met mooie ontmoetingen en nieuwe opgedane ideeën”.

In het mooie centrum van Gouda zijn veel dynamische creatieve bedrijven en professionals werkzaam. Zo ontdekten het CMG team o.a. mediaproducenten, webdesigners, fotografen, componisten, theatermakers, verhalen vertellers, tekstschrijvers, (interieur)architecten, animators, illustratoren, beeldend kunstenaars, ruimtelijk vormgevers en geluidsstudio’s in haar directe omgeving.

Martine Bouman “We weten wellicht van elkaar dat we dicht bij elkaar wonen en werken, maar we kennen lang niet iedereen. Het leek ons inspirerend om elkaar eens ongedwongen te ontmoeten. Want wie elkaar kent, loopt makkelijker bij elkaar binnen voor een vraag of een voorstel tot samenwerking, is onze ervaring.“
Terug naar het nieuwsoverzicht