Interviews en artikelen (selectie)


 

 

CMG Keynote: Vriendenloterij Goed Geld Gala 2015

Op woensdag 11 februari hield Martine Bouman op uitnodiging van de Vriendenloterij een keynote speech op het Goed Geld Gala 2015 met de titel "‘Gross National Health’ en het lege doek van de kunstenaar”.


 

Noorse Entertainment-Education (EE) Documentaire met het CMG

Het Centrum Media & Gezondheid maakt deel uit van de Noorse documentaire 'Filmbonanza' die in October 2014 op NRK is uitgezonden. Voor de documentaire gaf Martine Bouman een interview over hoe het CMG de EE strategie in haar projecten verwerkt.
 

Interview CMG "Alles is Gezondheid" platform

Het Centrum Media & Gezondheid maakt deel uit van het platform ‘Alles is Gezondheid’ en heeft een pledge ondertekend met het doel de impact van ´Alles is Gezondheid´ te verbreden en verdiepen. In het nationale programma ‘Alles is Gezondheid’ van het ministerie van VWS ontwikkelen organisaties gezamenlijk plannen voor een gezonder en vitaler Nederland. Op het platform zijn vertegenwoordigers van organisaties op het terrein van werk, wijk, school en zorg vertegenwoordigd. In dit interview verteld Martine Bouman meer over het Centrum Media & Gezondheid en haar werkwijze.

Klik hier om de CMG pledge te bekijken.

 

Entertainment-Education (EE) Documentaire
"Poor Consuelo conquers the World"

Onderdeel van deze documentaire van de filmmaker Peter Friedman vormde een interview met Martine Bouman, wetenschappelijk directeur van het Centrum Media & Gezondheid (CMG) die samen met Endemol de internetserie SOUND heeft ontwikkeld als eerste entertainment-education internetserie.