CMG verkent samenwerking met partners in Suriname

22 augustus 2016
Tijdens haar verblijf in Paramaribo, Suriname in juli en augustus 2016 heeft Martine Bouman opties verkend voor potentiële samenwerkingsverbanden.

Ze heeft hiervoor o.a. gesprekken gevoerd met prof. dr. Jack Menke, voorzitter van het college van bestuur van de Anton de Kom Universiteit in Paramaribo en met onderzoekers van de afdeling Public Health van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

Voorts gaf Martine Bouman op donderdag 4 augustus een presentatie over “Media en Communicatie in een nieuw perspectief: de Entertainment-Education strategie” op verzoek van het Kennis en Expertisecentrum Suriname (KES). Aanwezig waren een twintigtal professionals uit de mediawereld en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties (op het terrein van gezondheid, duurzaamheid en sociale tolerantie).

“Ik vond het zeer aangenaam en bijzonder om je te leren kennen. Graag wil ik met je in contact blijven en wellicht dat KES samen met het CMG in de toekomst een project kan uitvoeren.” (Robby Rijssel, manager KES).


Lees hier een interview met Martine Bouman over Entertainment-Education in de krant "De Ware Tijd".


Foto: Martine Bouman en Jack Menke.

Terug naar het nieuwsoverzicht