CMG vierde feestelijk haar 15 jarig jubileum

16 december 2014
Op donderdag 11 december heeft het Centrum Media & Gezondheid op feestelijke wijze samen met haar relaties en samenwerkingspartners haar 15 jarig jubileum gevierd.

“Het CMG is een organisatie die in 1999 geboren is uit passie. Een passie om maatschappelijk relevante dingen te doen, om een verschil te maken. En onze ambitie houdt niet op bij Entertainment-Education. We hebben onze focus verbreed naar 'Communication for Social Change'. Onze maatschappelijke betrokkenheid richt zich op gezondheid in brede zin en omvat ook vraagstukken op het terrein van duurzaamheid, sociale tolerantie en het voorkomen van zinloos geweld.” (Martine Bouman)
 
Tijdens het jubileumprogramma gaf het CMG een kijkje achter de schermen van entertainment met een meerwaarde met een impressie van 15 jaar CMG. Karin Bruers, bedenker van de Socialsofa en de Socialsalon vertelde op boeiende wijze haar persoonlijk verhaal, en voor wervelende muziek zorgden flamenco gitarist Alain Labrie en zangeres Ester Veldhuis.

“Het was een erg geslaagd jubileumfeestje! Dank! Leuk en informatief om zo veel van jullie werk te zien.” (jubileum gast)
 
(Jubileumfoto's gemaakt door Casper Cammeraat)


Hieronder kunt u een clip met felicitaties van de internationale samenwerkingspartners van het CMG bekijken en een sfeerimpressie van het jubileum:






 
Terug naar het nieuwsoverzicht