Studievereniging Mercurius uit Wageningen bezoekt CMG

07 maart 2014
Ruim 30 studenten uit Wageningen werden op 27 februari bij het Centrum Media & Gezondheid (CMG) welkom geheten voor een kijkje achter de schermen van het CMG.  

De studenten volgen de Bachelor programma’s Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen, Economie & Beleid en Gezondheid & Maatschappij en de Master programma’s  Management, Economics & Consumer Studie, Food Quality Management en Public Health and Society.  Ze waren geïnteresseerd in de toepassing van Social Media in projecten van het CMG,  de manier waarop het CMG de effectiviteit van haar projecten meet, wie haar opdrachtgevers zijn en hoe haar innovaties tot stand komen. Deze vragen zijn op een interactieve manier door het CMG team beantwoord aan de hand van illustratieve voorbeelden van CMG projecten, zoals SndBites, Tips voor Scripts, Sound Effects en Find Out.

Tessa Jansen, studievereniging Mercurius: “Hartelijk bedankt voor het programma dat jullie gepresenteerd hebben. We vonden het allemaal een erg leerzame en interessante middag.”
Terug naar het nieuwsoverzicht