Route

Het Centrum Media & Gezondheid is gevestigd in het gerenoveerde voormalige 'Gymnastieklokaal R.K. Scholen' in het hartje van Gouda. Mocht u met de auto komen, dan kunt u informeren of een van onze bezoeksvergunningen beschikbaar is. Deze reserveren we graag voor u.

U kunt ook parkeren in parkeergarage 'Nieuwe Markt' of parkeergarage 'Bolwerk'. Deze parkeergarages staan op borden aangegeven bij het binnenrijden van Gouda.

Klik hier voor meer informatie over de parkeergarages.

Lopend vanaf Station Gouda:
Vanaf het station is het een kleine wandeling naar het CMG dwars door het historisch centrum. Vanaf het Station Gouda Centraal (uitgang centrumzijde) loopt u linksaf via de Vredebest in de richting van het centrum. Bij het eerste kruispunt met verkeerslichten gaat u rechtdoor, de brug over de Kleiweg op. Deze straat loopt u volledig uit (over de markt, langs het stadhuis). Aan het smalle einde van de markt, de Wijdstraat, loopt  u rechts langs een groot gerestaureerd Jugendstilpand in gele baksteen, richting “Het Bespaarhuis”, waar u rechtsaf gaat, de Hoge Gouwe op. De eerste straat aan uw linkerhand is de Peperstraat. Het Centrum Media & Gezondheid bevindt zich na 300 m. aan de linkerzijde, met een brug over het water. U herkent het gebouw aan het tegeltableau 'Gymnastieklokaal RK Scholen'.

Centrum Media & Gezondheid
Peperstraat 35
2801 RD Gouda

0182-549445
bouman@media-gezondheid.nl